Konflikt kalkulator©

Har du noengang lurt på hva konflikter koster bedriften din? Klikk på knappen under for å gjøre en beregning.

Få oversikt

Ekspert på kostnader

Estimer kostnader ved arbeidsmiljøkonflikt eller bli ekspert på kostnadsbesparelser

Merk at dette er en automatisk tjeneste, og resultatet baseres på informasjon som du har lagt inn, og er således ikke ytterligere vurdert av Semje Software AS. Gyldigheten av data input påhviler derfor den som har lagt disse inn i kalkulatoren.

Korrekt respons for den arbeidsrelaterte konflikt som det her vises til kan til fordel for nøyaktighet utforskes ytterligere med nærmeste leder eller HR/Økonomi personell.

Besparelsen som vises med bruk av NØGD er et anslag basert på erfaring med tidlig og systematisk tiltaksarbeid. Avvik vil forekomme avhengig av sakskomplekset.

Tidlig analyse og vurdering i en konflikt har stor betydning for hvordan videre tiltaksarbeid innrettes. Presisjonsnivået på denne analysen vil videre kunne skape vesentlige kostnadsbesparelser for både individ og organisasjon.

Systemet NØGD er spesielt tilrettelagt for tidlig vurdering av konflikten, effektiv datainnsamling, og videre veiledning for hvilke tiltak den arbeidsmiljørelaterte konflikten kan trenge.

Bestill et kostnadsfritt og uforpliktende møte for råd og veiledning for hvordan du kan løse konflikten, forebygge uhelse og videreutvikle ønsket kultur.

Konflikt kalkulator©

Scroll nedover for å se hele kalkulatoren

Hastehjelp!

Hastehjelp - kontakt oss nå for bistand i arbeidsmiljøet

Trenger du strakshjelp til konflikthåndtering?

Vi kan raskt hjelpe med å finne en løsning.

Klikk her