Vi tilbyr naturligvis gratis assistanse ved spørsmål om bruk av Nøgd. Vi assisterer også øvrig i analyse og gjennomføring av konflikthåndtering. 

Support – hjelp til å bruke Nøgd:

Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål i bruken av Nøgd. Vårt mål er at det skal være enkelt å bruke systemet og at terskelen for å finne løsning i saken det jobbes med skal være lav. Dette er selvfølgelig gratis.

Snart får vi også en helt ny innloggingsfunksjon hvor du har muilghet til å diskutere dine saker med andre og oss, samt få tilgang på videoer og annet som kan hjelpe deg i å forstå konflikten bedre.

Kontaktformular

Webinarer:

Våre webinarer (kommer fra februar 2021) dekker en rekke ulike temaer knyttet til bruk av Nøgd eller forståelse knyttet til konflikter og håndteringen av dem. Disse varer vanligvis rundt en time. Da blir det enklere for deg å tilegne deg kunnskap når du har tid, og du kan sitte på ditt kontor og lære mer. Spør underveis (kun mulig under live webinarer) og/eller spør oss underveis når du har generelle spørsmål eller konkrete spørsmål til en sak du arbeider med. 

Selvfølgelig er våre webinarer om bruk av Nøgd blant de som er gratis å se. 

Følg vår Facebook kalender for kommende arrangementer

Dokumentasjon

Finn ut mer om Nøgd, våre systemer og kunnskap om konflikthåndtering

Kommer

KOnsulenthjelp

Noen ganger kan du behøve ekstra hjelp for å håndtere en konflikt. Enten du har spesifikke spørsmål rundt prosessen eller du har behov for bistand på stedet. Da kan du kontakte oss. Vi har høyt kompetente ansatte på hovedkontoret eller via vårt nasjonale nettverk av flinke konsulenter. Det kan være en god løsning når du ønsker hjelp raskt.  

Kontakt oss

Kartlegging av arbeidsmiljøet

Ønsker du bistand til karlegging av en spesifikk situasjon eller arbeidsmiljøet generelt? Eller er du usikker på hva som er riktig å gjøre videre. Kontakt oss for en uforpliktende prat om hva som kan være best å gjøre videre i din virksomhet.

Kontakt oss

Analyse tjeneste

Systemet Nøgd tilbyr en helt ny måte å analysere og løse konflikter på. Systemet er således i særstilling når det kommer til muligheter for innsamling og analyse av stordata. På sikt vil vi være leverandør av informasjon som kan bidra i forskning, kunnskapsformidling og markedsanalyse av konflikthåndtering!

Kommer