RESSURSER


Fora

Semje Software vil snart tilby Nøgd brukere og ikke brukere aksess til vårt forum hvor virksomheter kan diskutere saker om konflithåndtering og arbeidsmiljø. Her vil også webinarer, læringsvideoer og annet være tilgjengelig. 

Webinarer

Vi vil i løpet av vinteren starte produksjon av ulike webinarer som tilgjengeliggjøres fortløpende. Tema vil variere fra kunnskap om konflitker, konfliktforsåelse og måter å håndtere konflikter på.

Nyheter

Følg oss for oppdaterte nyheter om våre systemer, hva som skjer på kofliktfeltet, kommende webinarer med mere. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev. Følg linken under til vår nyhetsside.

Hva skjer

Vi vil fortløpende tilby kurs og webinarer. Noen ganger deltar vi også på samlinger hvor tema knyttet til vårt system Nøgd er aktuelt. Følg vår kalender slik at du er oppdatert på hva som skjer (Facebook).

Forskning og fagartikler

Vår ambisjon er å være i front av forskning og utikling innen konfikthåndtering. Slik kan våre kunder dra nytte av kompetansen ved å bruke NØGD og vår innloggingsfunksjon med faget lett tilgjengelig. Opprett gratis konto i dag og få tilgang på diskusjonsfora, artikler, videoer med mere.